Az utolsó, dec. 6-i Inkluzív JAM időpontja is BETELT.
Kérjük, aki mégsem tud eljönni, jelezze, hogy a várólistán szereplőket értesíteni tudjuk.

Reméljük lesz folytatás, ha korábban nem, akkor a Szakmai Nap keretében: 2018. áprili 8-án a Trafó-ban.

Mi az az Inkluzív Jam? 
Az első olyan jam, vagyis szabad tánc sorozat Magyarországon, ahol fogyatékos és ép emberek közösen táncolhatnak, zenélhetnek. Alapélményünk az a felszabadult légkör, amely a vegyes képességű alkotó tereket jellemzi. Biztonság, alkotás – akadálymentes környezetben.

Várunk minden érdeklődőt! Laikusokat, táncosokat, zenészeket, mozgássérült, autista, értelmi akadályozott és látás-vagy hallássérült embereket, pszichiátriai fogyatékossággal élőket, halmozottan érintetteket. Gyerekeket, időseket! Valamint mindenkit, aki a felsorolásból kimaradt, de kedve van a kísérletezéshez.
Inspirációs forrásaink: alkotóerőnk, egyediségünk és korlátaink. 

A JAM-eket vezetik: Bóta Ildikó, Farkas Dorka, Gál Eszter, Gyulavári Ági
Táncosként jelen lesz: Barkó Tamás, Dobay Juli, Jobbágy Bernadett, Kálmán Ferenc, Kopeczny Kata, Mészöly Andrea, Tóth Károly


Kik vagyunk?
Mi, az ARTMAN EGYESÜLET tagjai oktatási, művészeti és terápiás programokat szervezünk. Az első vegyes képességű kortárs tánctársulatot mi alapítottuk itthon. (Tánceánia Együttes.) Alkotóközösségünkben teljes, sajátos, vagy sérült képességekkel rendelkező előadók több, mint tizenöt éve hoznak létre mozgásszínházi előadásokat. Hisszük, hogy akadálymentesítésre a lelkekben is szükség van.
A tánc mindenkié!

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Juhar terem

Időpontok: 

2017. október 4. – 18 óra 
2017. október 11. – 18 óra
2017. november 7. – 18 óra
2017. november 21. – 18 óra
2017. december 6. – 18 óra

Regisztráció és információ: artman.dance@gmail.com