Szeretsz zenére mozogni? Szeretsz táncolni? Ki szeretnéd próbálni magadat a színpadon is? Érzékeny vagy mások nehézségei iránt? Akkor nálunk a helyed, az ArtMenők Tanoda Programban.
Téged várunk, ha elmúltál már 15 éves, de még nem vagy 22, és hetente egy alkalommal csatlakoznál hozzánk! 😃
Amit mi adunk neked:
a tánc és mozgás örömét, részvételt a program záró előadásában, becsatlakozási lehetőséget az ArtMan Egyesület művészeti munkájába.

Részletek:
Az ArtMenőkkel Magyarországon először indul olyan előadóművészeti oktatási program, amelyben különböző fogyatékossággal élő és ép fiatalok együtt képződhetnek. A programban résztvevő fiatalok megismerhetik az inkluzív alkotói és előadóművészeti folyamatokat, kortárs közösségben dolgozhatnak a próbateremben, a színpadon, és gazdagodhatnak egymás tapasztalataiból.
Tanáraink több éves tapasztalattal rendelkeznek különböző fogyatékossággal élő résztvevőkkel való csoportmunkában. Mészöly Andrea oktatásvezető – szomatopedagógus, koreográfus; Jobbágy Bernadett – koreográfus, rekreációs mozgáscsoport vezető; Tóth Károly – érintett tapasztalati szakember, színháztörténész, táncművész.
A program a kamaszkori identitás témáját járja körül a tánc és a mozgás nyelvén megfogalmazva, a folyamatot lezáró bemutató előadással.
Tervezett csoportlétszám: 10-12 fő.
Az ArtMenők Tanoda Program kísérleti időszaka 2020. 03.04-05.27. között, minden szerdán 15.30-17.30-között.
Helyszín: Jurányi Inkubátorház 1027 Budapest, Jurányi u. 1. (a Széll Kálmán tértől 3 perc séta).
Az órák látogatása a támogatások révén ingyenes. Terveink szerint a program 2020 őszétől folytatódik.
+
A szülőknek ingyenes jógaórát kínálunk az AdniJóga Alapítvánnyal együttműködve az épületen belül, a Zéró Balett termében, az ArtMenők foglalkozással párhuzamosan. Ebben a konstrukcióban mind a fiatalok, mind a szüleik értékes időt tölthetnek el a helyszínen.

A jelentkezők adatait a GDPR szabályozása szerint kezeljük.

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz: artman.dance@gmail.com “ArtMenők Tanoda Program” tárgy megjelöléssel, Kopeczny Katának címezve.

Támogatóink: Summa Artium, Műhely Alapítvány / Workshop Foundation, ZéróPlusz Dance Studio
Együttműködő partner: AdniJóga

Fotók: Csányi Krisztina, Zsigmond László
Logo: Zora Pataki