ARTMENŐK Művészeti Program

Szeretsz zenére mozogni? Szeretsz táncolni? Ki szeretnéd próbálni magadat a színpadon is? Érzékeny vagy mások nehézségei iránt? Akkor nálunk a helyed, az ArtMenők Tanoda Programban.

Szeretsz zenére mozogni? Szeretsz táncolni? Ki szeretnéd próbálni magadat a színpadon is? Érzékeny vagy mások nehézségei iránt? Akkor nálunk a helyed, az ArtMenők Tanoda Programban.
Téged várunk, ha elmúltál már 15 éves, de még nem vagy 30, és hetente egy alkalommal csatlakoznál hozzánk! ????

Amit mi adunk neked:
a tánc és mozgás örömét, részvételt a program záró előadásában, becsatlakozási lehetőséget az ArtMan Egyesület művészeti munkájába.

Részletek:
Az ArtMenőkkel Magyarországon először indul olyan előadóművészeti oktatási program, amelyben különböző fogyatékossággal élő és ép fiatalok együtt képződhetnek. A programban résztvevő fiatalok megismerhetik az inkluzív alkotói és előadóművészeti folyamatokat, kortárs közösségben dolgozhatnak a próbateremben, a színpadon, és gazdagodhatnak egymás tapasztalataiból.

Tanáraink több éves tapasztalattal rendelkeznek különböző fogyatékossággal élő résztvevőkkel való csoportmunkában. Mészöly Andrea oktatásvezető – szomatopedagógus, koreográfus; Jobbágy Bernadett – koreográfus, rekreációs mozgáscsoport vezető; Tóth Károly – érintett tapasztalati szakember, színháztörténész, táncművész.

A program a kamaszkori identitás témáját járja körül a tánc és a mozgás nyelvén megfogalmazva, a folyamatot lezáró bemutató előadással.
Tervezett csoportlétszám: 10-12 fő.

Helyszín: Jurányi Inkubátorház  1027 Budapest, Jurányi u. 1.  Műhely Alapítvány Grabó 80-as terem

Az órák látogatása a támogatások révén ingyenes.
A jelentkezők adatait a GDPR szabályozása szerint kezeljük.

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz: artman.dance@gmail.com Kopeczny Katának címezve.

Támogatóink: Summa Artium, Műhely Alapítvány / Workshop Foundation, ZéróPlusz Dance Studio
Együttműködő partner: AdniJóga
Fotók: Csányi Krisztina, Zsigmond László
Logo: Zora Pataki

Megszakítás