Budapesti Korai Fejlesztő Központ, alkalmazott; ELTE BGGYK külsős óraadó; ArtMan Mozgásterápiás Művészeti Közhaszú Egyesület, alapító tag, korábbi elnök (2014. novemberig); mozgásművészeti és testtudati terapeuta, csoportvezető; Bowen alkalmazó, korai mozgásfejlesztő; MaUri masszőr,DSGM mozgásterapeuta, modern tánc oktató, tánc-és pantomimművész, koreográfus/rendező.

Rendhagyónak is mondható munkaköreimet összekapcsolja a mozgás, a tánc szeretete, elhivatottság a mozgás közben átélhető, lelkünket is átformáló öröm továbbadására. A mozgásban  a fejlődés, változás érdekel, benne a változtatás, a döntés szabadságával, a tánccá nemesedő mozgásos önkifejezés méltóságával, főleg, ha nehézségek mutatkoznak ezen a területen, és különösen akkor, ha korlátok közé szorul.

A kora gyerekkori, intervenciós szemléletű mozgásfejlesztés mellett kamaszok és felnőttek, idősek mozgásos-táncos önkifejező, művészeti munkájával is foglalkozom egyénileg és csoportban, 1987 óta, legyenek bár épek, vagy fogyatékosok.