ArtMan Egyesület tagja; táncművész, koreográfus, testtudati mozgáscsoport vezető, valamint audio-narrátor.

Az utóbbi években koreográfusi munkáinak egy része vegyes képességű előadókkal jött létre: a 2013-ban bemutatott Köztes Tér c. darab értelmi akadályozottak bevonásával; a 2016-ban bemutatott SEJTelem c. előadás pedig látássérültek részvételével. A 2018-ban bemutatott AMeNeSz / A meg nem született c. előadása a gyermektelenséggel való szembenézés témáját járja körül, értelmi akadályozott felnőtteket is bevonva a munkafolyamatba. 

A 2013-2015 között futott, azóta Tempus Nívódíjjal kitüntetett SPARKS – Somatic Practices, Arts and Creativity in the field of care projektben a hazai team aktív tagjaként vett részt. E projekt során készült el első riport-filmje, Egymást tanítva címen, ami a II. Magyar Speciális Független Filmszemle Arcaink nagydíját kapta meg, 2016 októberében. 

Audio-Narrátorként a vizuális kultúra (színház, film, DVD, kiállítás, stb.) látássérültek számára történő akadálymentesítésével foglalkozik a gyakorlatban. A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal, valamint a NEO Magyar Segítőkutya Egyesülettel dolgozik rendszeresen.

Bővebben: http://onopordum.hu
Facebook
Vimeo

Fotó: Bánkövi Dorottya