Jubileumi fotókiállítással egybekötött bemutató

Trafó Kortárs Művészetek Háza 2019.03.06 19:00

Idén ünnepeli az Artman Egyesület vegyes képességű alkotókkal és előadókkal dolgozó Tánceánia Együttese a 20. születésnapját és ebből az alkalomból az élőzenés ArtMan est csak róluk szól.

Felvillanások és kibontakozás. Emlékek lenyomatai és pillanatfelvételek a jelenben. Ez az előadás most születik, mindazzal a tapasztalással, élménnyel, érzettel és tudással telítve, ami ebben a 20 évben összegyűlt. Ünnep, mert lehetőségünk van az alkotás örömét megosztani a nézőkkel. A pillanatban születő belső, szinte láthatatlan, ám érezhető mozgások és a kibontakozó, teret bejáró táncok hullámain utazunk együtt. Minden mozdul ebben a táncban, velünk, bennünk, körülöttünk. Találkozik a múlt, a jelen, a jövő egy tekintetben, egy Szempárban, egy gesztusban, egy Fényárnyékban. (Be)gurulunk, Álompartra érkezünk, Áramlunk, Érintkezünk, Ellentétpárokban vagyunk, Fehérben fürdünk… A Tánceánia 20 éve, MA. 

Para-lel 2010 Fotó Jókuti György

Az ArtMan Egyesület fogyatékossággal élő és ép tagjai, több mint tíz éve hoznak létre közösen oktatási, mozgásművészeti és terápiás programokat. 2018-ban Lábán Rudolf Különdíjban részesült szervezet.

Jegyvásárlás: https://trafo.hu/programok/artman_est_vol_6