Vállalati tréning

Stresszkezelő tréning

A piaci szférában jellemző munkahelyi stressz csökkentése mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló érdekeit szolgálja. Azoknak a munkatársaknak és vezetőknek segítünk bővíteni stresszkezelő stratégiáikat, akiket munkájuk során rendszeres stresszhatások érnek.

Ez a szolgáltatásunk egy 5 alkalomból álló tréningsorozat, melynek során testtudati és relaxációs technikákat alkalmazva segítünk a résztvevőknek, hogy a mindennapi stresszhelyzeteket eredményesen tudják leküzdeni. Főképp azoknak ajánljuk, akiknek munkájuk eredményes elvégzésében fontos, hogy nyugodtak maradjanak, hogy kommunikációjuk és viselkedésük HATÉKONYSÁGa a stressz hatására ne csökkenjen.  A tréning során megismert módszereket a résztvevők később egyénileg is alkalmazni tudják a mindennapjaikban, ami segít az EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSben, valamint a munkavégzés hatékonyságát is növeli.

Az egyesület szakemberei által kínált stresszkezelő tréning specialitása, hogy a kognitív (gondolati-TUDATI) és a szomatikus (TESTI) szintekkel egyenlő arányban foglalkozunk, a stressz kezeléséhez nem pusztán gondolati/pszichológiai, de a testre (izmokra, idegrendszerre) közvetlenül ható technikákat is gyakorlunk.  A tréning során mozgósítjuk a testünkben, mozgásunkban rejtőző  forrásokat, valamint jobban megismerjük reakcióinkat és az azok mögött húzódó motivációkat. Mindezek segítenek abban, hogy a mindennapokban és a munka során sikeresen kezeljük a feszült helyzeteket. Relaxációs és légzőgyakorlatokat sajátítunk el, megtapasztaljuk hogyan tudjuk egymást támogatni. Bővítjük nonverbális kommunikációs szótárunkat, amely segíti a hatékonyabb együttműködést. A kreatív, játékos foglalkozások során a testünk és szellemünk harmóniába kerül.

Mindez a fenntartható munkahelyi közeg, a hatékony belső és külső együttműködés felé vezeti a céget. A vállalat / szervezet szűkebb-tágabb értelemben vett üzleti sikeréhez a téning aktívan hozzájárul, hiszen:

  • segíti a tehetséges munkavállalók megtartását, munkájuk eredményesebbé tételét
  • fokozza a kommunikáció és az együttműködés hatékonyságát

artman_loffice_prw-8_

fotók: Kabarcz Zsófia, New Angle Team

A szolgáltatást a 2013-as Civil Licit Fenntarthatósági Árverésen, sikeres licitet követően a Szerencsejáték Zrt megvásárta, így 2014 tavaszán létrejött az egyesület és a vállalat közötti együttműködés. 2015-ben a Microsoft igényeire alakítva, a tréning egy módosított verzióját tudtuk megvalósítani, rövidebb időkeretben.

További tevékenységeink

Inkluzív jam

Az első olyan jam sorozat Magyarországon, ahol fogyatékos és ép emberek közösen táncolhatnak, zenélhetnek.

Érzékenyítés

Célzott vagy éppen burkolt érzékenyítés egy-egy workshop vagy éppen vállalati tréning keretében.

Oktatás

Az Egyesület által kidolgozott mozgásos és művészeti módszer alapjait ismerhették meg a hallgatók

SPARKS

Somatic Practices, Art and Creativity  (SPARKS) – Módszerfejlesztés

DOOL

Ez a projekt egy iskolai érzékenyítő program, melyben fogyatékkal élő személy kerül a központba.

Skip to content