Végzős gyógypedagógus hallgató vagyok az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia kar Autizmus Spektrum pedagógiája és Értelmileg Akadályozottak pedagógiája szakán. 2016-ban, majd 2019-ben elvégeztem a Lábán Mozgáselemző kurzust Gyulavári Áginál, emellett 2018-19 között 120 órás szomatikus mozgásképzésen (Body-Mind Centering) vettem részt Kálmán Ferencnél. 2016-2017 között a Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítványnál a „Fiatal, játékkal dolgozó tehetséges fiatalok társadalmi szerepvállalásának támogatása” képzéssorozaton is részt vettem. 2016 óta tartok színjátszókört gyerekeknek az Rs9 Színházban.

2016 óta vagyok az ArtMan Egyesületi tagja. Azóta közreműködtem segítő táncosként a szakmai napokon (2017,2018), az Inkluzív Jam sorozaton (2017), a „Begurulok! Gerillatáncok korlátozott tér(b)en” című szabad táncokon (2018), illetve 2017 óta a MOL Gyermekgyógyító Program „Kreatív Test” projektben.

Az egyetem mellett hatalmas erőt kapok az ArtMantól, a tánccsoportoktól, a táncoló emberektől. Egy új tapasztalatot a világról, ahol másságunk értéket kap és így megláthatjuk, ami elrejtve van a külső réteg mögött. Gyönyörű pillanatok születnek, amikor a meglévő falak le tudnak bomlani és  nem sérüléseink mentén látjuk egymást. Ilyenkor szavak nélkül mozdulatban történnek meg a legőszintébb kapcsolódások, test és lélek összhangjában. Hálás vagyok, ezekért a pillanatokért, a mosolyokért, a közös elfogadásért, a tánc és a mozgás szeretetéért, amit minden egyes emberi lény megtapasztalhat. Erre ad lehetőséget az ArtMan csoportvezetői, táncosai, és a résztvevők által mindig újra és újra megszülető gyógyító tér.