Pszichológus, tánc- és mozgásterapeuta, okleveles mozdulatelemző szakember (Certified Movement Analyst), mozgásművész; az ArtMan MMK Egyesület elnöke (2014 november óta).

Tanulmányok

2006-ban végzett az ELTE-n pszichológusként, majd 2009-ben Londonban a Goldsmith’s Egyetemen szerzett mesterképesítést, mint Tánc- és Mozgásterapeuta. A new york-i Laban Mozgástanulmányi Intézet (LIMS) Edinburghba kihelyezett szakirányú továbbképzésén 2014-ben kapta meg mozdulatelemző képesítését.

Szakmai tapasztalat

2006 óta dolgozik fogyatékos emberekkel, először Londonban szociális segítőként, majd 2010 óta tánc- és mozgásterapeutaként fogyatékos intézményekben és magánpraxisban vezet egyéni és csoportos terápiás folyamatokat. Az elmúlt években számos inklúzión alapuló szociális projekt munkatársa és koordinátora volt, valamint több táncművészeti és vegyes képességű mozgásszínházi előadásban vett részt mozgásművészként és koreográfusként. KÉTség című vegyes képességű duettjét 2015. márciusában mutatták be a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

2010 óta vezet test- és tértudatosságon alapuló mozgásórákat. Az Artman Egyesület Szomatikus Közösségi Művészeti Felnőttképzéseiben oktatói feladatokat lát el. A Román Művészetterápiás Egyesület szakirányú továbbképzésének meghívott oktatója.

Kiindulópontja, hogy a test és a lélek elválaszthatatlan kapcsolatban állnak egymással. Oktatói, terápiás és művészeti tevékenységei során a fizikai, érzelmi és intellektuális tapasztalások összhangjára törekszik, melyben ezek a szintek kölcsönösen inspirálják egymást és hozzásegítenek minket a teljesség, valódiság és harmónia megtapasztalásához az ’itt és most’-ban. Hivatása, hogy mozdulatokon, testi jelenléten és szavakon keresztül teret adjon az embereknek – legyenek gyermekek vagy felnőttek, épek vagy fogyatékossággal élők – hogy saját lehetőségeikhez mérten kiteljesedjenek és fejlődhessenek.

Bővebben: http://tudattanc.hu