Elindult az első adománygyűjtő kampányunk. 
Támogasd te is az ArtMan Egyesület inkluzív előadói estjének létrejöttét a Trafó KMH-ban, 2018. március 6-án, hogy a sérülékenység értékké változzon!

M. szeret táncolni, és beszélni is tud ezzel kapcsolatos vágyairól:

“Jó érzés, hogy táncolhatok közönség előtt. A szívemben érzem. Ha magunk közt táncolunk, az is jó, de a színpadon a legjobb érzés… mert ott tapsolnak. Gyerekkoromban szerettem volna balettozni, de nem voltak jók az izmaim… láttam a Diótörőt, néztem a vékony balerinákat, és nekem az volt minden álmom, hogy balettozhassak. Most a csoportos tánc a kedvencem… valakivel együtt szeretek táncolni.”

2018 tavaszán két előadást szeretnénk a Trafó színpadára tenni: az egyik egy premier, amely a gyermek utáni vággyal, a vágyak és a valóság kapcsolatával, a női és férfi identitás kérdéseivel foglalkozik, és az alkotás folyamatában többek között az Árpádházi Szt. Margit ÉNO értelmi akadályozott felnőtt lakóival folytat szöveges és mozgásos párbeszédet a téma mentén. A másik előadás a vegyes képességű előadókból álló Tánceánia Együttes: Fehér… c. darabjának felújított változata, melyben új szereplők lépnek majd színpadra, kerekesszékkel vagy anélkül.

Támogasd te is az előadások létrejöttét

… hogy a beteljesíthető vágyakból 90 percnyi közös valóság szülessen

… hogy a gyermekre vágyás sztereotip és tabukat döntögető témáit ki tudjuk mondani önmagunk és egymás előtt

… hogy értékeink mentén kapcsolódva tudjunk élményt adni egymásnak

… hogy az akadálymentesítés a befogadói lelkekben is megtörténhessen

Az ArtMan Egyesület az egyetlen vegyes képességű kortárs mozgásszínházi alkotó közösség Magyarországon, ahol sérült és ép előadóművészek egyenrangú partenerekként alkotnak együtt. Alkotunk a közös vágyak mentén, és inspirálódunk egymás sérülékenységéből.

Vannak beteljesülő, és soha be nem teljesülő vágyak, amik örök képként kísérnek minket a hétköznapokban. Van, amiben tudjuk támogatni egymást, hogy megvalósuljon, és van olyan vágy, ami személyes cselekvésre, alkotásra inspirál. Gyere velünk ezen az úton, segítsd és kövesd a folyamatot, hogy találkozhassunk tavasszal a Trafó színháztermében.