A foglalkozáson megtanulható gyakorlatok arra irányulnak, hogy saját testünk felépítését megérezzük, és ezen keresztül tapasztalatokat gyűjtsünk fizikai képességeinkről, határainkról. Arról, hogy különféle szituációkban és testhelyzetekben hogyan tudunk másokat biztonsággal támogatni, hogy sérülés veszélye nélkül tudjunk segíteni családtagoknak, gondozottaknak, korlátozott mozgásképességű társaknak.

Kálmán Ferenc táncművész, mozgás- és táncterapeuta, csecsemő mozgásfejlődési tanácsadó, az ArtMan Egyesület alapító tagja. Az amerikai The School for Body-Mind Centeringben folytatott tanulmányokat, ahol előbb testtudat oktató majd csecsemő mozgásnevelő oklevelet szerzett. Tanít, terápiás praxist tart fenn és táncol. A halmozottan sérült és ép mozgású táncosok részvételével alakult Tánceánia Együttes egyik vezetője, a Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkatársa.

Kopeczny Kata  elnökségi tag, alkalmazott mozgásművészeti és testtudati csoportvezető, Harangozó Díjas táncművész. Az ÉNO felnőtt értelmi akadályozott mozgáscsoport állandó segítő táncosa. Rendszeresen részt vesz az Egyesületben létrejövő alkotásokban mint táncművész, tapasztalataival, hozzáértésével segíti az alkotások létrejöttét.  Évek óta tartfüggőknek jóga órákat, korábban testtudati és színházterápiás foglalkozásokat is.

Max. létszám: 16 fő