A műhelyt Gyulavári Ági és Tóth Károly vezetik. Vegyes képességű társvezetésük alapját több éves közös munkájuk és az ebből kialakuló összhang képezi. Közös alkotói folyamatuk egyik fontos része duettjük, a KÉTség című előadás, mely a műhelymunka kiindulópontja. Gyulavári Ági a Lábán Mozgáselemzés néhány eleméből alakítja a műhely vázát, melyet Tóth Károly mozgássérült táncosként egyedi szemszögből formál tovább.

A vegyes képességű alkotói munka során betekintést nyerhetsz a Lábán Mozgáselemző Rendszer elemeinek alkalmazásába, ízelítőt kaphatsz a KÉTség című vegyes képességű duett alkotói folyamatából. Kezdésnek a testen belüli kapcsolati szintekre hangolódunk, Bartenieff gyakorlatokon keresztül megtapasztaljuk testünk harmónikus egységét. Majd a testből indulva felfedezzük a tér irányait, amely elvezet minket a páros összehangolódáshoz. A műhely közös alkotással zárul.

Elmélyült figyelmi munkára, alkotásra nyitott érdeklőket, szakembereket, előadókat várunk.

Gyulavári Ági pszichológus, tánc- és mozgásterapeuta, okleveles mozdulatelemző szakember (Certified Movement Analyst), mozgásművész; az ArtMan Egyesület elnöke. Az Egyesületben tánc- és mozgásterápiás csoportvezetőként, oktatóként, előadóművészként és rendezőként működik. KÉTség című vegyes képességű duettjét 2015. márciusban mutatták be a Trafóban. Azóta több színházban játszották Budapesten, vidéken és külföldön.

Tóth Károly táncos, az Artman Egyesület tagja, a Tánceánia Együttes táncosa.

Max. létszám: 20 fő