Farkas Dorka és Gyulavári Ági az Artman Egyesület keretein belül a „Mindenki tánca Piliscsaba!” programban kezdett el közösen dolgozni, egy vegyes képességű közösségi tánccsoport társvezetőiként. Harmónikus és inspiráló szakmai együttműködésük tovább folytatódott a Vakok Állami intézetében és a Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjában, ahol tánc- és mozgásterápiás csoportfolyamatokat vezettek vak és testi fogyatékos embereknek. A közeljövőben szeretnének elindítani egy havi rendszerességű inkluzív jamet, ahol különböző képességű és fogyatékosságú, ép és sérült emberek együtt alkothatnak. Ez a műhelymunka ennek a nyitott csoportnak az első állomása.

Az alkalomra ép és sérült, bármilyen fogyatékosságú és képességű, alkotni vágyó embert várunk. Tapasztalat, gyakorlat nem előfeltétel.

Farkas Dorka: okleveles kreatív-tánc oktató, hatha jóga oktató, testtudati mozgás-csoport vezető, mozgásművész, az ArtMan Egyesület elnökségi tagja. Gyulavári Ági, pszichológus, tánc- és mozgásterapeuta, okleveles mozdulatelemző szakember (Certified Movement Analyst), mozgásművész; az ArtMan MMK Egyesület elnöke.
Max. létszám: 20 fő