Ez a műhely betekintést enged az Árpádhzi Szent Margit Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonában (ÉNO) folytatott, középsúlyos értelmi akadályozott felnőttek csoportjában zajló munkánkba. Az órákon különböző, sokszor fogalmi jellegű, vagy érzetek mentén húzódó téma (pl. ismerős – ismeretlen; otthonosság stb.) inspirálja a táncokat, melyekben mindenki saját testi-lelki adottságainak megfelelően van jelen. A jelenleg zajló folyamatot a lassúság” fogalomköre és jelensége inspirálja, így a műhelymunka alkalmával is e téma felbukkanása várható.

A workshopra szakemberek, laikus érdeklődők jelentkezését várjuk. A részvétel előképzettséget nem igényel; kényelmes ruhát. valamint nyitott és kíváncsi jelenlétet hozz magaddal.

A műhelyt vezeti: Jobbágy Bernadett, asszisztens: Kálmán Ferenc, élőzenei jelenlét: Haraszti Dóra

Jobbágy Bernadett előadóművész, koreográfus, testtudati mozgáscsoport vezető, az ArtMan Egyesület tagja. A szomatikus módszereken belül a Body-Mind Centering® iskola elméleti és gyakorlati tanításaiban mélyedt el. Az Árpádházi Szent Margit ÉNO középsúlyos értelmi akadályozott felnőtt mozgás-csoportjával évek óta áll sokszintű kapcsolatban, asszisztensi, koreográfusi, csoportvezetői minőségekben.

 Max. létszám: 12 fő

para-lel_vi_